Sparring & advies

Als ondernemer, directeur of manager heb je regelmatig iemand nodig om mee te klankborden en wil je graag ideeën of vraagstukken die je bezighouden delen met iemand die discreet en integer is en die je 100% kunt vertrouwen.

Door de reacties van degenen die hier gebruik van maken, weet ik dat men het prettig vindt om dit te doen met iemand buiten de eigen organisatie. Iemand die transparant en onbevooroordeeld is en die geen belang en waardeoordeel heeft aangaande de organisatie en het eigen functioneren. Dat ze daarnaast een doortastend sparringpartner in mij vinden die op een volstrekt gelijkwaardige manier het gesprek aan gaat. Die confronterend durft te zijn, uitdaagt en ook de humor niet vergeet.

Het gesprek gaat verder daar waar je met anderen gebleven bent. Dit geeft mentale en fysieke ruimte en werkt bijzonder verhelderend en inspirerend.

Sparring en advies

Situaties worden beïnvloed door keuzes… Welke keuzes maak jij?

Als ondernemer kan ik beroep doen op een aantal adviseurs. Als ondernemer neem ik te weinig tijd om om ook aan mijn persoonlijke kwaliteiten te werken. Met Monique heb ik prettig samengewerkt aan mij als persoon achter de ondernemer. Deskundig, aangenaam en een hoge integriteit.
Ook bedrijfsmatig is dit natuurlijk heel fijn om meer inzicht te krijgen in je personeel.
Gerben OkkingaOkkinga Communicatie
Menu