Ervaringen

Er zijn mensen die discretie een vereiste vinden, dit wordt gerespecteerd. Anderen willen hun ervaringen graag delen:

Het levert bewustwording op, maar tegelijkertijd krijg ik ook praktische tips die ik meteen kan gebruiken. Het is goed voor jezelf en je hebt er meteen wat aan.

Bert Kingma

advocaat Adrenna

Monique haar werk helpt je inzicht te krijgen in jezelf. Je doen en laten valt op zijn plek, maar ook van de mensen in je omgeving. Het is heerlijk om je zelf te herkennen. De gesprekken met Monique zijn een hele goede spiegel, die zeer toepasbaar zijn, wat je vervolgens weer kunt gebruiken in zowel je zakelijke- als je privé leven.
Ook bedrijfsmatig is dit natuurlijk heel fijn om meer inzicht te krijgen in je personeel.

Lize Bakker

Mede eigenaar en manager Mannen van Staal

Buro Mpower, dat klopt, ”power” krijg je er van als de accu even leeg is. Door de coaching zijn mijn ogen open gegaan op een heel ander vlak dan waar ik eigenlijk in eerste instantie aan zat te denken. Vooral de kennismaking met de ” Circel of life balance” heeft er voor gezorgd dat ik toch aardig wat zaken heb verandert en zeker anders ben gaan kijken, naar anderen maar ook naar mezelf. Monique is integer en zeer professioneel, een kennismakingsgesprek is zeker een aanrader.

Jouke Dijkstra

Directeur Dygra lichtreclame

Monique heeft mij geholpen om overzicht te krijgen in mijn grote hoeveelheid gedachten en ideeën. Dit doet ze door op maat te kijken wat er nodig is. Bij mij was dat het visueel maken van bepaalde patronen. Ik sta dankzij Monique haar coaching steviger in mijn schoenen in verschillende situaties. Daardoor weet ik beter waar mijn talenten liggen en heb ik als zelfstandig ondernemer een eigen organisatie opgezet van waaruit ik krachtige projecten in het sociale domein opgezet heb en verder ontwikkel!

Gysbert Bergsma

Zelfstandig sociaal ondernemer

Gericht op mijn persoonlijke, unieke situatie zowel werkgericht als privé. Sluit aan met een praktische aanpak en inzicht, uitvoering met als resultaat meer zelfregie en ontwikkeling.

J. Rinsma

Manager specialistische zorg, Thuiszorg Het Friese Land

Monique is a people person who brings a positve solution to all challenges in business and life. I would recommend her to anyone who needs guidance in career or personal decisions. Its a pleasure to have met Monique! She makes your day a brighter place!

Tony Hewitt

Construction Consultans KCI

Zowel professioneel als privé heeft de coaching me veel gebracht en heeft me écht veranderd. Als persoon ben ik veel meer in balans en gelukkiger. Daar ben ik heel blij mee. Ik weet nu uit eigen ervaring wat deze vorm van coaching met je doet. Een aanrader!

Janneke van der Meulen

Officemanager Provincie Fryslân

Monique is voor mij een Business Coach die in staat is om het zelfinzicht te vergroten en daarbij praktische tips te geven in specifieke situaties.

Yvonne Van Der Woude

Directeur Project Team Work

Dit coach traject was een cadeau voor mij zelf. Het was het leren omgaan met werkdruk en stress waardoor het werken weer plezierig werd. Tijdens dit traject heb ik mijn eigen functioneren kunnen onderzoeken en deze effectiever kunnen inzetten met uiteindelijk meer balans, tevredenheid, rust en ontspanning in zowel werk als privé. Ik heb de mogelijkheden aangereikt gekregen om zelf invulling te geven aan het maken van de juiste keuzes en een balans te vinden tussen wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik kan en het werk dat ik doe.

Nico Kalkdijk

Directeur Kalkdijk fysio en manuele therapie

Met elk gesprek ben ik onder de indruk van de kennis en expertise van Monique waarmee ze mij bewust maakt van (onbewuste), soms heel subtiele, processen in communicatie, houding en gedrag. Iedere sessie leidt tot een steeds sterker inzicht en het op basis daarvan kunnen maken van positieve keuzes, zowel in mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling. Monique gebruikt in haar aanpak vaak metaforen. Dat zet steeds aan tot denken en daarmee beklijft de behandelde materie. Ik heb er nu een voor haar: Monique laat mij weer de kleur en pracht van de bomen zien in mijn “Woud der Verwachting”.

Anja Rombout

Projectmanager Business Development NOM NV

Door jouw snelle analyse van wat ik nodig had, kon ik snel stappen zetten in mijn professionele ontwikkeling. Hierbij was ruimte voor interessante zijsprongen. Van inzicht naar toepassing en van denken naar doen. Naast bewustwording zorgde je ook voor veel praktische handvaten. Keuzes maken lukt nu met meer inzicht en is veel effectiever. Dit geeft ruimte, kracht en zelfvertrouwen.

Annalies Faber

Officemanager Staf HRM/OOK bij Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

Persoonlijk heb ik Monique ervaren als een hele betrokken en energieke coach. Elk coachingsgesprek leverde mij nieuwe inzichten en praktische handvatten op voor verdere ontwikkeling. Monique is als coach betrokken bij meerdere teams in onze organisatie. Met haar coaching levert zij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van individuele medewerkers en de organisatie als geheel.

Janny Moed

Hoofd Human Resourses Fries Museum en Keramiek Museum de Princessehof

Monique is wat mij betreft “top of the bill” in coachingsland. Spontaan, integer, oprecht, betrokken, humor, warm en professioneel zijn zo een paar kwaliteiten die mij te binnen schieten als ik aan Monique denk! Door het coachingstraject met Monique ben ik mij bewust geworden van de kwaliteiten welke ikzelf bezit, maar welke hoognodig moesten worden opgepoetst. Monique heeft op een heel natuurlijke manier en met een heerlijke dosis humor gezorgd voor het erkennen en herkennen van mijn eigen waarde. De “boost” die mijn zelfvertrouwen hierdoor heeft gekregen zorgt zowel zakelijk als privé voor een gelukkiger leven, waarin ik in staat ben de juiste keuzes te maken! Chapeau voor deze vakvrouw.

Douwe Ploeg

Financiële Planning 2.0 FFP, CFP

Monique heeft me laten inzien dat goed of fout niet bestaat. Hoe ga je ermee om? Ik heb een rode draad ontdekt! Monique maakt je een bewuster mens!

Freek Reitsema

Menu