Leiding geven

Als je samen met je medewerkers gestelde doelen wilt bereiken, is je eigen leiderschap en manier van aansturing hierin van groot belang. Juist omdat iedere persoon en elke situatie een andere aanpak en een andere vorm van leidinggeven nodig heeft, is dat soms best ingewikkeld.

Anderen leiding geven begint bij leiding nemen

Duidelijk zijn over je eigen rol, versterkt je positie

De tips en tools die je krijgt geven je de mogelijkheid om hierin meer te bereiken. Je eigen positionering, houding en aansturing hierin verduidelijken, en overtuigend overkomen vergroot je invloed. Daarmee versterk je je leidinggevende rol. Daarnaast wordt gekeken naar de leiderschapsstijl waar jij de meeste affiniteit mee hebt en welke andere stijlen je in verschillende situaties effectief kunt toepassen.

Het uitgangspunt hierbij is een intrinsieke motivatie een gezamenlijke verantwoordelijkheid weten te creëren.

Monique is feilloos in staat in korte tijd je vraagstuk helder te krijgen. Op een voor mij passende manier zijn persoonlijke-, en organisatievraagstukken door het behandelen van theorie en casuïstiek direct toepasbaar in mijn eigen functie. Ze weet erg goed je kwaliteiten en ontwikkelpunten te benoemen en geeft ook daarbij handvatten om deze verder te ontwikkelen. Dit alles gebeurt in een volstrekt ontspannen sfeer, waarbij Monique je geen toch geen moment uit het oog verliest en scherp is op alles wat je inbrengt. Dit dwingt je op een positieve manier tot nadenken over je eigen uitstraling en manier van communiceren. Ik heb veel waardering voor de aanpak en de inspirerende coaching van Monique en gun het iedereen die openstaat voor persoonlijke- en professionele groei!
Gerard de HaanManager Bedrijfsvoering Waadhoeke
Menu