Time-out door timemanagement

Mensen voor wie een time-out het meeste zou opleveren, hebben er vaak het minste tijd voor. Tenminste zo ervaren ze het regelmatig zelf.

Toch zou dit, wanneer je er tijd voor vrij maakt, helpen om effectiever met je eigen tijd om te leren gaan. Je kunt namelijk alleen tijd verspillen als je vergeet er ook van te genieten.

Time-out door time-management

Sta eens wat meer stil in het hier en nu

Ruimte in je agenda geeft meer rust in je hoofd en meer energie

Gebruik de tijd op een juiste manier en leer hoe je dit kunt bereiken door je eigen tijd beter te managen. Meer inzicht krijgen in je eigen planning, waar je door wordt afgeleid en de prioriteiten die je wel en niet stelt. Ruimte maken in je agenda betekent ruimte maken in je hoofd. Minder stress en meer effect. Het gaat er niet alleen om dat je tijd bespaart, maar ook om tijd vrij te houden om andere dingen te doen en daar meer van te genieten. Net als bij een topsporter zijn de ontspanningsmomenten van essentieel belang voor een topprestatie. Met een juiste en afgestemde balans hierin ben je weer de energieke persoon die je wilt zijn. Je energiepeil verhoogd wat zorgt voor een betere balans tussen werk, privé én vrije tijd.

Mijn werk is veel makkelijker geworden door de coaching, doordat ik er anders mee om ben gegaan. Ik wil hier zeker mee doorgaan. Het is heel toepasbaar in de praktijk. Daarnaast was het ook gewoon leuk om te doen. Ook persoonlijk heb ik hier wat aan gehad.
Geke BekhofCoördinator sportcentrum Sportstad
Menu