Team coaching

Het proces naar nog meer ‘vak-volwassenheid’ is af en toe complex maar tegelijkertijd boeiend. Doordat je elkaar als collega’s anders en beter leert kennen ontstaat er meer vertrouwen en synergie. Daardoor kun je elkaar meer versterken in het optimaliseren van de samenwerking.

Steeds meer bedrijven en organisaties bieden de mogelijkheid om aandacht te besteden aan het optimaliseren van de onderlinge samenwerking omdat het uiteindelijk gaat om de mensen die het verschil maken. Dit is bevorderlijk en essentieel voor de groei van de medewerkers, de organisatie en van het bedrijf.

Team Coaching Buro Mpower

Haal meer uit je team door het beïnvloeden van de interactie tussen de leden

Onderlinge verschillen maken het team sterker

Samen als groep gaan we op plezierige en innovatieve manier aan de slag. Hierbij is uitgebreid aandacht voor de individuele mogelijkheden. Juist door het meer leren waarderen en benutten van de onderlinge verschillen vul je elkaar goed aan. Het is veel prettiger om je eigen mogelijkheden en kwaliteiten maximaal te kunnen benutten en die dan af te stemmen op die van je collega’s.

Als collega’s krijg je meer inzicht in ‘automatisch’ en bewust gekozen gedrag en de gevolgen daarvan. Een eenduidige visie, gericht op individuele kwaliteiten en gezamenlijke waarden, verbetert de onderlinge verhoudingen. Door het versterken van de eigen professionele positionering wordt er met nog meer plezier en efficiënter samengewerkt.

Monique kwam, analyseerde en gaf het juiste advies. Adequaat en toegesneden op mijn manier van werken. Vanuit een positieve intentie krijg je een hele bruikbare samenwerking om een groepsproces te verbeteren. De opener sfeer, verbeterde onderlinge communicatie en mooie inzichten zijn aan haar te danken.
Douwe de BoerDirecteur Thoracc adviseurs en accountants
Menu